Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Nie tak dawno pojawiła się nowa strona wlacz.tv, oferuje ona nam darmowe oglądanie telewizji, jest kilka kanałów jak na razie, ale myślę że lista się powiększy. wielki plus to, to, że nie trzeba zakładać kont, płacić, czy oglądać reklam. To wszystko pewnie się kiedyś skończy, ale jak na razie, możemy korzystać :) http://www.wlacz.tv/kanaly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Super ! tera jak odrobiłem lekcje to mogę se spokojnie pooglądać TV bez odchodzenia od kompa. :thumbsup: Jest jedno ale oglądając filmy jest bardzo mało klatek [FPS]. Edytowane 5 Września 2012 przez ƉƐϼД Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jest jedno ale oglądając filmy jest bardzo mało klatek [FPS]. Jakie masz łącze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 wiem że nie na temat ale jeżeli ktoś mieszka za granicą to polecam "polsky.tv" nie wiem ile tam bro płaci ale dobrze się to ogląda jest tam tvp,polsat,ale kino,tvn,canal plus oraz hbo i wiele innych.można ściągnąć programik który pokazuje nam co leci aktualnie w tv, oraz z nagrywaniem na dysk i archiwum do 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jakie masz łącze ? Pobieranie 5 MB's Wysłanie 25 MB's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Pobieranie 5 MB's Wysłanie 25 MB's Oj coś chyba pomyliłeś. MB a Mb/s ? | Odwrotnie, 25Mb/s pobieranie a wysyłanie 5Mb/s ? | Mogę się mylić naturalnie, ale czegoś takiego nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Oj coś chyba pomyliłeś. MB a Mb/s ? | Odwrotnie, 25Mb/s pobieranie a wysyłanie 5Mb/s ? | Mogę się mylić naturalnie, ale czegoś takiego nie spotkałem. Pani od matematyki mi tak zaczęła Pieprzyć że NIE MYŚLĘ. Ogólnie to na odwrót. Pobieranie 25 MB's Wysłanie 5 MB's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pobieranie 25 MB's Wysłanie 5 MB's Masz internet po światłowodzie ? 25MB/s to jakieś 250Mbps, przy takim łączu to powinna tobie ta telewizja, zasuwać lepiej niż jak na TV Ja sprawdziłem dzisiaj na 18Mb/s i chodziła bardzo ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Masz internet po światłowodzie ? 25MB/s to jakieś 250Mbps, przy takim łączu to powinna tobie ta telewizja, zasuwać lepiej niż jak na TV Ja sprawdziłem dzisiaj na 18Mb/s i chodziła bardzo ładnie moim limitem jest router który jest podłączony jeszcze pod 2 laptopy, 2 komórki. Mój router to : Linksys Wireless - G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Linksys to firma, wireless G to typ połączenia bezprzewodowego, czyli 54 Mbit/s ~6MB/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi