Liar Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam. Mam problem z kombinezonami. Jeżeli w plecaku mam drugi kombinezon, to często ten, który mam na sobie nie chroni, a jak mnie coś zje to mój trup jest w swetrze. Problem znika, jak mam tylko jeden kombinezon (na sobie), albo zdejmę i z powrotem założę. Niestety wgranie zapisanej gry przywraca problem. Czy ktoś miał podobną sytuację? Może jest jakieś rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pierwszy raz o takim czymś słyszę. Nie wgrywałeś sobie jakichś trainerów albo czegoś tam w tym rodzaju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dziękuję za odpowiedź. Nic takiego nie wgrywałem. Czysta instalacja, patch 1.4 i TŚ2UF zgodnie z instrukcją. Z tego co pamiętam, nawet tych dodatków co w instrukcji podawano jako opcjonalne nie dawałem. Ale błąd trudno zauważyć - jak długo żyjesz to nic nie sugeruje że pancerz "się zdjął". Tyle że szybko giniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wątpię by miało to coś wspólnego z modyfikacją. Tajne Ścieżki nie wprowadzają żadnych zmian w korzystaniu z ekwipunku. Osobiście grałem we wszystkie wersje po kilka razy i nieraz miałem po kilka pancerzy w plecaku. Nic takiego co opisujesz nie miało miejsca. Odnośnie animacji trupa GG, w większości modów, cokolwiek byś miał na sobie, w chwili zgonu pokazany jest trup w zwykłej kurtce. Po prostu nikt nie będzie robił specjalnych animacji na każdy pancerz. Radzę przeinstalować wszystko, przede wszystkim podstawkę, bo to zapewne w nią wkradł się jakiś błąd. Po reinstalacji twoje zapisy powinny ci bez problemu zaskoczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Pewnie masz rację z błędem w podstawce, bo na pewno nie jest to kwestia animacji. Nie wiem czy przeinstaluję, leniwy jestem a już się nauczyłem pamiętać żeby po każdym wczytaniu zapisu zdejmować i zakładać pancerz - wtedy przynajmniej moje zwłoki są gustownie ubrane. Dziękuję bardzo za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi