KokoSpoko Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Mam problem, Mam misje gdzie muszę iść do podziemi Agropromu, gdy do nich wchodzę przenosi mnie na wieże w agropromie, i tu pytanie, jak do nich wejść ? W poradniku pisało, że trzeba wejść na jakieś cysterny i chce wiedzieć gdzie są te cysterny, bo ich nie mogę znaleźć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Musisz znaleźć schowek Striełoka (mówi o nim Nieuk na Agropromie). Tam jest pozycjoner i notatka, z której dowiesz się wszystkiego ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ...cysterny i chce wiedzieć gdzie są te cysterny... Cysterny to cztery okrągłe zbiorniki w rogu jednej z części instytutu. Są w pobliżu wejścia do podziemi. Resztę musisz wykonać tak, jak napisał @Yurek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoSpoko Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dzięki wielkie za pomoc :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi