kondotier Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 W schowku Lebiediewa był celownik PSO-3. Do jakiej broni on może być przyczepiony, bo moje usiłowania zamontowania go na róznych typach AK ( i innych też ) się nie powiodły. I czym różni się "antyrad" od " Preparatu antyradiacyjnego". Zajmują dwa oddzielne sloty w plecaku, mimo że ich opis jest identyczny. Miałem je w Wiosce Rybackiej przed wejściem do bazy Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Szybkostrzelny AK74, który znajdujemy w kryjówce Striełoka w podziemiach Agropromu, oraz któraś wersja AKMS 47 (chyba) "Zwiadowca" - można zdobyć na wrogach. Drugi PSO-3 znajdziemy (między innymi) w schowku Siemieckiego. A te dwa antyrady o ile pamiętam niczym się nie różnią. Edytowane 7 Września 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Te antyrady się niczym nie różnią, ale w grze figurują jako dwa osobne przedmioty. Wolałem tego nie zmieać na wypadek, gdyby jeden z nich miał się potem okazać do czegoś potrzebny (na przykład w kolejnej częśći Powrotu Szramy) i wówczas jego brak mógłby spowodować FATAL ERROR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 apg2312 i Yurek - sprawa wyjaśniona i dziękuję. Szkoda, że ten celownik tak długo jest nie do wykorzystania. Da się go jakoś przyśpieszyć, aby nie był tylko gadżetem przez prawie pół gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Da. Możesz sobie dopisać potrzebny sprzęt np. za wykonanie jakiegoś zadania u Barmana. Miałem tak zrobione, niestety Szramę już usunąłem, bo podesłałbym Ci zmodyfikowany plik - teraz już walczę z "Wariant OMEGA" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 @apg2312 Da. Możesz sobie dopisać potrzebny sprzęt np. za wykonanie jakiegoś zadania u Barmana. Po co więc trud gry,przyjemność zdobywania skoro można wszystko "dopisać"? :pirate: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) W tym akurat modzie jest sporo broni, czy szczególnie dodatków do niej, których nie idzie kupić czy zdobyć, a przynajmniej mi się to nie udało. Przykład ? Przez całą grę nie udało mi się zdobyć ani jednego tłumika kalibru 5,56, celownika do AUG, podwieszanej śrutówki do AUG, karabinu FN FAL, G3, celowników do nich, granatnika i celownika do Saigi...ba, nawet podwieszanego granatnika M203. Sporo jest takiej broni i wyposażenia. O smaczkach typu VAL Woronina już nawet nie wspominam. Nawet nanokombinezon, który w podstawowej wersji można znaleźć w schowku Siemieckiego, występuje w dwóch dodatkowych wersjach - grawi i leczącej. Obie nie do zdobycia. Rany, a gdybyście wiedzieli, ile w tym modzie jest nowych artefaktów... Ja w każdym razie byłem ciekawy, co (teoretycznie) można zdobyć/znaleźć/kupić, i zacząłem bawić się plikami gry :) Ale dopiero po skończeniu freeplaya :) Edytowane 8 Września 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Pytając czy nie da się "przyśpieszyć", pytałem o możliwość montowania go na wszystkich AK przystosowanych już do mocowania celownika ( bo nie wszystkie na to pozwalają ), a nie tylko do szykostrzelnego. I nic więcej. Żadnych sztuczek. Nawet Mnicha wolałem szukać w nowej grze, niż kombinować. I gra mi podziękowała atrakyjniejszym scenariuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Na wszystkich pozostałych AK i pochodnych montujesz celownik PSO-1, PK-A lub ACOG. PSO-3 pasuje tylko do podanych wcześniej przeze mnie broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi