kondotier Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Uchroniłem dwie wiedżmy przed egzekucją, mam je na zielono i opisane są jako przyjaciółki. Czy w następnych lokacjach, jeśli spotkam jakieś wiedźmy, też będą do mnie przychylnie nastawione, czy tylko będą przyjazne te dwie. No i fajna sytuacja - zombi przyjaciel. Szukająć rączki, zobaczyłem zielonego przyjaciela. Czy biust zombiaczki jest potrzebny do realizacji recept, czy coś podobnego, czy można opchnąć handlarzowi? A przy okazji zapytam, co to za takie wielkie stworzenie w podziemiach Agropromu grasuje, bo nie miałem napisanej jego nazwy. To Jakiśtam Szpon? Bo pazurki miał ładne, że :whistling:. Padł od trzeciego naboju z grubym śrutem, a gdy dla zabawy powtarzałem lokację, od jednego strzału z miotacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jeśli chodzi o Wiedźmy, to tylko te dwie będą kumpelkami. Co do mutantów, to zdarza się, że gra oznacza ich jako przyjaciół. Nie ma to żadnego wpływu na ich zachowanie - mutki i tak Cię zaatakują ;) W podziemiach był Szpon Śmierci - bestia zaadaptowana do STALKERa z Fallout'a. Biust zombiaka ja sprzedaję, ale jakaś tam recepta na jego modyfikację jest - tylko nie wiem czy działa, bo nigdy mi się ta sztuka nie udała i zarzuciłem ten pomysł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) To temu Szponowi Śmierci - nie można by było w jego ikonie wpisać nazwy? Od razu byłoby wszystko jasne. Oczywiście przy kolejnej większej polonizacji. Edytowane 10 Września 2012 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie dopisał autor moda, więc j ja nie dopisywałem ;) Poza tym, wydaje mi się, że w tym modzie żaden mutant nie ma nazwy przy ikonie ;) Nazwę poznajesz po części ciała, którą zabierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Sądzę że, dla takiego okazu można zrobić wyjątek. Tym bardziej, że przewodnikowy "bibliotekarz" ( w oryginale "Библик") tego nie odzwierciedlają. Sprawdziłem tuż przed napisaniem, ten goliat nic mi nie dał. Żadnych itemów ( gra i powtórka pod Agropromem i Wilcze Legowisko - wilki też nic nie miały, dały tylko karaluchy ). Ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 "Bibliotekarz" z kolei pochodzi z uniwersum Metro 2033. Poza tym dopisywanie nazw mutantom w okienku, po prostu nie ma sensu. Każdy z graczy i tak wie co załatwił ;). A część opisów masz i tak w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi