kondotier Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Wilcze Legowisko przeszedłem najpierw robiąc zadanie na kuszę, a dopiero po nim szukanie laptopa. I nieprzyjemna niespodzianka. Zniknął znacznik teleportu do Doliny Mroku, a Torycz powiedział o przejściu do Baru, a na mapie ani śladu. Da się wyjść z tego impasu, czy czeka mnie nowa zabawa z karaluchami? Wilki też ładne, a prezentów nie dają. No i zapytam też, czy znalazł ktoś te podwodne tunele w obu bagienkach do szukania laptopa? Coś chyba przyszykowane na 2. część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 A więc.. Przejścia z Wilczego Legowiska do Doliny Mroku nie widać na mapie lecz ono tak naprawdę jest, otrzymujemy go od Dziadka. Też z początku się drapałem po głowie i zastanawiałem o co chodzi bo bałem się że utknąłem przez głupie przejście, ale gdy poszedłem w miejsce przejścia to spokojnie postać udała się do Doliny M. (Przejście-Prawy Górny róg mapy, przy zwalonym drzewie o ile mnie pamięć nie myli) Co do Baru, to przejście jest zaraz za Feją. U mnie było już normalnie zaznaczone na mapie, ale być może ''wygasło'' tak samo jak w przypadku przejścia do Doliny. A i jeszcze ten nieszczęsny laptop, też go długo szukałem. Są dwie możliwości gdzie można go znaleźć, ja pamiętam że znalazłem w bagienku na brzegu, te bagno jest na samej górze lokacji. A tunel podwodny jest na środku bagienka na którym jest pomost. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po rozmowie z Dziadkiem, przejście miałem zaznaczone, marnie bo marnie, ale było ( no hint ). Pamiętam gdzie to było. Po Toryczu, nawet takiego śladowego przejścia nie miałem. Ale poszukam tam gdzie się zjawiłem. A jak nie będzie, to powtórka w odwrotnej kolejności. Kuszę będę robił w nocy, to Bibliotekarza nie będzie. Laptopa znalazłem bezproblemowo, wg wskazań przewodnika, w bagienku przy ścieżce. Tak się złożyło, że wcześniej przeszukałem też to drugie. Poznałem za to lepiej lokację. A o te tunele pytałem tylko z ciekawości. Sądzę że, może to być zmyłka przy szukaniu, sugerując nie znającym przewodnika, miejsce lokalizacji itemu. Bo z tunelu wyszedłem w lesie, daleko od bagna. Edycja: Przejście na Bar pojawiło się po powtórzeniu rozmowy z Toryczem. Aby nie mieć problemu po zrobieniu gry w Barze, poszedłem na przejście do Doliny Mroku. Brak znacznika na mapie i minimapie. Ale przejście jest. Przeszedłem. Czyli że, będzie można nie powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi