Jump to content

Osły i ich tablety

Recommended Posts

Dołączona grafika

Kilka miesięcy temu nasi parlamentarzyści zafundowali sobie tablety Apple iPad 2, na co z budżetu państwa wydali 1,5 miliona złotych. Kolejnym wydatkiem było szkolenie obsługi urządzeń, ale najwyraźniej posłów uczono na nim tylko podstawowych rzeczy, bo bardziej zaawansowane zarządzanie tabletami zlecono zewnętrznej firmie. To kolejny wydatek, w dodatku rzędu 0,5 miliona złotych.

Artykuł

I takie osły nami żądza. Usługa tego urządzenia jest banalna i nawet upośledzona małpa... Ręce opadają jak zwykle. A ludzie nie mają co do gara wsadzić.

• Positive 4

Czasami,choć wątpię w istnienie "Boga" proszę go by spalił ten durny Świat...i razem z nim naszych zdebilałych posłów.

No no mocne słowa... no ale zdebilniałych? Trochę ostrzej by można o nich powiedzieć...

Ja tam mam nadzieję ,że tak jak na Islandii kropla przeleje czarę goryczy...

A co Wyście się Panowie wczoraj urodzili ? Mało było 20 lat żenady ? Z piętnaście lat temu już śmierdziało, dziesięć lat temu smród był nie do zniesienia a przynajmniej z pięć lat temu czuć było odór kompletnego rozkładu. A tu nagle TAKIE ODKRYCIE że nie jest dobrze. Oj, Panowie. System wczesnego ostrzegania do wymiany. :biggrin:

• Positive 1

A propos naszych "elit". Pamiętacie Pana Kononowicza ? Kpili z niego Lis i inne opiniotwórcze "elementy" z grona "elity". A to, że nie potrafi wysłowić się , a to, że włśnie nie do końca rozumie komputer. Jemu to ujmy z całą pewnością nie przyniosło, a ja za takie gadanie chętnie bym tym prymitywom gęby poobijał - wiem, nie będzie mi dane. Szkoda. Wolałbym z Nim posiedzieć nad kompem, niż z nimi pić wódkę. Tyle