piotr12 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Siemka mam pytanie, mianowicie chodzi mi o pliki HDR, wiem że w modzie jest on zastosowany do Stalker Shadow of chernobyl czy jest możliwość dodania takich plików do Narodnaja Solijanka ,by choć trochę zbliżyć ją do grafiki clear sky ? Wiem, że promienie słońca i cienie w CS wyglądają piorunująco, dodało by to jakości gdyż nie ma obsługi DX 10 jeżeli takowe istnieją proszę o zapodanie linka, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jeżeli masz dobry sprzęt to zainstaluj mod DMX 1.34. Ten mod to Soljanka z mocno podbitą grafiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 sprzęt dobry nawet na clar sky na dx 11 smiga, a co do DMX to pobieram i zobaczę ,szkoda że z GSC dali ciała. Jeszcze jedno znalazłem taki dodatek [ bb_mod_redux_final] podaje screny // zdania rozpoczynamy z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Z GSC ciała nie dali bo gra była robiona wiele lat temu na DX 9. Mody nie mają związku z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi