xydeify Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Witam. Gdy rozmawiam z Bagiennym Doktorem przy postoju Lisa w Kordonie, po wybraniu drugiej opcji dialogowej, coś o czynieniu dobra, leczeniu rannych, dostaję taki wylot : Exp[b][/b]ression : no_assert Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h Line : 112 Description : item not found, id Arguments : doktor_lekar1_start widział ktoś coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Masz rozwaloną gamedatę. Po prostu brakuje ci plików lub masz je uszkodzone. I się zdecyduj. To zadanie o którym piszesz jest z OOP. Więc problemy zgłaszaj w dziale OOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Wiecie co ja myślę...wersja torrent jest niezgodna z dodatkiem OOP i zaczynają się złego początki. // Przeniosłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Wiecie co ja myślę...wersja torrent jest niezgodna z dodatkiem OOP i zaczynają się złego początki. // Przeniosłem temat. Kobal spoko, poprostu w Soliance nie robiłem wszystkich zadań, pomylić się rzecz ludzka. No a ja nie mam NS z torrentów, wcześniej wszystko śmigało aż miło. Soliankę przeszedłem już raz, i ani razu nie musiałem pytać na forum, na każde pytanie znalazłem odpowiedz na tym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Przeinstaluj moda z godnie z instrukcją w pierwszym poście w dziale OOP. Jak coś jest spakowane jako rar to rozpakuj to winrarem. Jak coś jest spakowane jako 7z to rozpakuj to 7zipem. Na czas ściągania pakietów wyłącz antywirusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ...pomylić się rzecz ludzka. No a ja nie mam NS z torrentów, Sorki pomyliłem nicki to @krzysu pobierał Solę z torrenta i utkwiły mi w głowie te dziwne problemy z plikami... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi