pacjent1972 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Borderlands 2 – Informacje Tytuł: Borderlands 2 Producent: Gearbox Software Wydawca: 2K Games Dystrybutor: Cenega Poland Silnik: Unreal Engine 3 Data Wydania: 21 września 2012 Gatunek: FPS / RPG Tryby Gry: Single-Player, Co-Op ( 4 graczy ) Platforma: Microsoft Windows, Xbox 360, Playstation 3 Trailer,jeden z wielu ale wybrałem ten. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8U7nYb3ts7w Wiem że wielu gra Borderlands nie leży zupełnie ale warto chyba wspomnieć o niej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Mi leży bardzo dobrze, grałem w jedynkę z dodatkami [wszystkie] i mi mało było :) Czekać tylko na dwójkę zostało :) [11.10.2012] Dziś skończyłem grę i jestem bardzo zadowolony i teraz przechodzę drugi raz grę :) Dla znawców Gry kilka pukawek z końca gry [na końcu miałem inny "zestaw"] Ja od siebie dodać kilka ciekawych egzemplarzy broni: Aktualna snajperka SMG [prawie jak Minigun w wersji mini] Taki sobie pistolecik Złoty granat [Rzadkość, ale mam lepszy] "Dodatek" do pancerza SMG [Ciekawy, lecz używam tego wyżej] Mam jeszcze kilka "perełek", lecz czas grać dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Na jednym z portali zapowiedziano prace nad spolszczeniem tej gry. Link do portalu...http://www.portal24h.pl/. Wszelkie trudności techniczne zostały już rozwiązane, dlatego możecie być spokojni, że tłumaczenie wypali i będzie postępowało bez zarzutów. Tradycyjnie jak w przypadku innych spolszczeń Iron Squadu Borderlands 2 spolszczenie obejmie wszystkie teksty gry, a być może i tekstury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dobra nowina. Ciekawe jakiej będzie "formie". Całość [wszystkie napisy] czy częściowe [dialogi do misji itd.]. teraz gram po raz drugi [od poziomu jakim zakończyłem grę] i już zauważyłem potrzebę "wymianę" broni bo już mam znalazłem lepszą :P Jak na pierwszy raz znalazłem dwie złote bronie [najrzadsze] oraz nowych przeciwników, których nie było przy pierwszej grze. Zobaczymy jakie teraz perełki będą :) PS. @ malakas: Możesz podać adres tej stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam...Help. Znowu potrzebuje pomocy z ojczyzny :).Mam tu link do spolszczenia ale nie do pobrania na terenie Norwegii , premium tez niedostępne, a oni chyba nie czytają co do nich pisze bo za każdym razem mi przysyłają ten sam hosting.Jakby ktoś mógł pobrać i wysłać mi plik na maila . Nie mogę skopiować linku więc przekieruje wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 dawaj :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) no to meila daj...maila...e tam Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Buber, pobieraj ten plik przez bramkę proxy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi