Gość Koksar Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) 186 cm :). Czekamy na dalsze odpowiedzi. Ja mam 13 lat :) Edytowane 17 Września 2012 przez Koksar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No to ja jestem kurdupel. 176 w trampakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Koło 190cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No właśnie Koksar ty już raczej nie urośniesz znacząco :). 178cm mam nadzieję ,że jak brata w średniej wyciągnie i będę 190 miał :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 W tej chwili 19 lat, przechodzę badania do pracy i pamiętam dokładnie swój wzrost, 189cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ja wam powiem, że wzrost był zawsze moją słabą stroną taki miękki punkt. Zawsze miałem mniej niż twierdziłem nie wiem wiecznie oszukiwałem i była to moja słaba strona. A, że w kosza grałem i potrzeba było wzrostu to sobie dodawałem wiecznie i to jakoś tak naturalnie oszukiwałem. W dowodzie mam wpisane 182 ale to bujda nawet teraz chciałem nie wiem dlaczego skłamać, że mam 176, ale nie mam 174 i to jest moja najbardziej prawdziwa liczba. Na szczęście jestem dobrze zb8udowany (czytaj lekko grubawy) i jakoś brak wzrostu nadrabiam, a wiecie na jakiej pozycji grałem w kosza? Środkowy lub silny skrzydłowy gdzie wzrost powinien być najważniejszy ale jakoś dawałem radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 OOO Lord Dino to ty koszykasz :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Kiedyś tak teraz już nie, kiedyś nawet na turnieju we Francji byliśmy ale na tym sukcesy się kończą, jak pisałem wcześniej brakowało cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) 176, czyli jak dla mnie w sam raz. Edytowane 18 Września 2012 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) 178cm. Edytowane 18 Września 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 172cm, 88kg. Mały, krępy, niewywrotny. Na ulicy niektórym wygodniej mnie przeskoczyć, niż obejść. PS: Widzę, że głównie piszą osoby słusznego i średniego wzrostu, a prawdziwe "taborety" siedzą cicho. Mam nadzieję, żeśmy z LD dali dobry przykład i teraz więcej "niskopiennych" się odezwie :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Widze, że nie jestem najwyższy. Mam tylko 183 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A ja mam równo 190cm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Po weryfikacji kolegów wyżej, to ja jestem w grupie wyższej jak Napoleon. Czy z powodu 171 cm, nie wylecę z Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No w końcu ktoś mniejszy ode mnie z forum nie wylecisz, bo moje ego poprawiłeś. Już nie jestem najmniejszy dzięki metku. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja mam około 185 cm. 110 kilo ale chudnę :D a co najlepsze to po mnie nie widać że tyle ważę, mam tylko mały brzuszek piwny :D jak gadam z większością osób to się pytają czy ćwiczę coś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja mam 3m, ale muszę na coś wejść . Tak normalnie, to mam 169. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 181cm i 13 lat . Moim zdaniem w sam raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 To czym cię karmili chłopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mam 192cm na 88kg. Kiedyś, jak pracowałem w woju to było 105kg. Teraz trochę schudłem. I wolę siatkę od koszykówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 @Smox ja mam 168, w WKU chcieli mnie skierować do służby w marynarce na okrętach podwodnych ale powiedziałem że lubię słońce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja mam 175 cm i powoli się kurczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To kurczenie czeka nas wszystkich po pewnym czasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja mam 185 cm i ciągle mi mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podznaczony Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mam 17 lat i 189cm tak +- bo w tamtym roku mierzyłem się, w tym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi