Gość Koksar Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Mam problem z grą gotchic 3 nie moge jej uruchomić na win 7 home premium 64 bit co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Spróbuj zmienić zgodność na XP i jaki patch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=74677 Poczytaj tutaj o podobnym problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Patch 1.75 pobiore o 0.00 bo mam wtedy net bez limitu do 9.00 i zobacze wgram cracka a gra orginalna :(. Nie działa pobire patch 1.75 i zobacze. Edytowane 18 Września 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie wiem co z tym crackiem ale facetowi pomogło,chyba nie ściemnia.:--) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jak bym miał pirata też by m pomogło :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Zgodność zmieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No a jak. Teraz Wyszedł taki error Error while starting game executable- couldn't load DLL file Engine.Dll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Brak plików .dll [czyt. silnika] spróbuj ponownie przeinstalować Gothic'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Mam problem z grą gotchic 3 nie moge jej uruchomić na win 7 home premium 64 bit co zrobić. @Koksar, mam identyczny system jak Ty. Spróbuję zainstalować Gothic 3 u siebie, bo przedtem miałem Vistę 32 bit i na niej grałem, ale na tym systemie nie próbowałem, więc zobaczę z ciekawości. Jeszcze pytanie. To sam Gothic 3, bez Zmierzch Bogów, tak? Odpaliłem grę bez problemu na takim samym systemie jak masz Ty, czyli masz coś tam u siebie nie tak. Edytowane 19 Września 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Najnowszy patch i smiga na najwiekszych ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czyli po problemie, jak rozumiem. To powodem obstrukcji, przy uruchamianiu Gothic 3, był brakujący patch? Zdarza się zapomnieć. Po uruchomieniu u mnie teraz tej gry, gdy ruszyło to wszystko, muzyka i obrazy - odżyły miłe wspomnienia o milej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ta gra to najepsza częśc Gotchica :)>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi