qwert Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Potrzebuję plików frakcji mianowicie: w configs/ gameplay/character_nazwa_frakcji.xml Szukałem i nie wiem jak je wyciągnąć z podstawki albo skąd je zdobyć + jeszcze mały myk by te pliki były ze stalkera 1.5.10 Bardzo was proszę o pomoc, bo chcę skończyć swą modyfikację i potrzebuje do jej skończenia tych oto plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Musisz rozpakować całą grę, np. programem który załączyłem w temacie w dziele warsztat moddera ;) PS. W zasadzie ten program tworzy listę plików i nie musisz wszystkich wypakować, a tylko te co chcesz. ps2. Post 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Czym próbowałeś wypakować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Tym programem wypakowywałem ostatnio CS - http://www.sendspace.pl/file/3f938b2c5a6c41f6c16f518 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Ja próbowałem 7zip i Winrarem Thx @smox i Kpuc @edit Nie mam pojęcia jak to zastosować Program @Kpuc działa ale nie ma tego pliku co trzeba Edytowane 21 Września 2012 przez qwert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Faktycznie nie widzę takich plików, sprawdziłem u siebie. Tom modyfikacje robisz z jakiegoś tutka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Zacząłem od gosuke_weapon_mod i dodaje do niego bronie itp. trochę tam się jeszcze pobawiłem by działało w Rozszerzonej fabule.... No i chciałem uzbroić resztę hołoty zony Lecz do tego jest potrzebny plik character_desc_nazwa_frakcji.xml Bo gdy zmieniam w character_desc_nazwa_poziomu.xml , to tu zmieniam ale ludzi takich jak np. Dowódca Wolności ( Ogółem postacie questowe ) Tutorial na którym bazuje: http://forum.stalker...php?f=68&t=8700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A po każdej dodanej broni odpalałeś nową grę? Po każdej zmianie plików xxx.xml wymagana jest nowa gra to zastosowania zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Tak ( po każdym nowej rzeczy ), i jak dopisywałem np. bizona w character_desc_marsh.xml , to miała go tylko 1 osoba na początku na wierzy ( z Czystego Nieba ), może w Czystym Niebie jakoś inaczej dopisuje się bronie npc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Aktualnie nie mam CS na kompie, ale czy nie ma przypadkiem pliku .db o nazwie "config"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jest Mogę ci dać mój cały wypakowany config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No i tam właśnie masz pliki które chciałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) No tak... według tego co pisałem to mam te pliki tylko.... Który z nich odpowiada za uzbrojenie npc ? @edit Ok chyba sobie już poradziłem Jak coś to będę pisał Edytowane 22 Września 2012 przez qwert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi