Papaczos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak w temacie http://humor.uol.ua/text/3879213/ugaday-stranu-po-video/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ukraina, a jakże :D kocham ten kraj :thumbsup: Cali nasi wschodni sąsiedzi mają świetne poczucie humoru: http://www.youtube.com/watch?v=OFciDkipObY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jak dla mnie to banda ''kolesi'' z blokowiska, pod wpływem czystej. Mówię o filmiku od Agrael'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Oglądając 1 filmik można nauczyć się wielu dobrych patentów np. porządny domowy sposób na antenę satelitarną i budę dla psa... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Oglądając 1 filmik można nauczyć się wielu dobrych patentów np. porządny domowy sposób na antenę satelitarną i budę dla psa... . Dokładnie, mnie rozwaliła właśnie ta antena i stoisko z wódkami, nad którymi był napis "Już niedługo do Szkoły" Tam w ogóle jest mnóstwo smaczków, ale trzeba znać rosyjski i czasami ukraiński - chętnie bym przetłumaczył, ale nie wiem zupełnie, jak się na takie filmiki nakłada napisy i czy wolno to robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi