cloudpol Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Witam,poczatkowo grałem na Narodnaya Soljanka + Dopa 14.08 po polsku, i dodatkowo wgrałem moda autumn aurora,wszystko chodziło mi pięknie, NIESTETY DŻIŚ rano po wgraniu kolejnego moda o nazwie DMX 1.3.4 mam problem z zadaniami,nie wyswietlaja mi sie w pda ,dla przykladu,znalazłem trupa specnazowca Andrieja i zabieram od niego dokumenty,niestety nic sie nie dzieje,żadnego zadania w pda,kolejny przyklad,podczas pierwszej wizyty w pieczarze mam problem z gornikiem,mowi mi ,,HEJ'' a ja jedynie co moge wybrać to dowidzenia,innych opcji rozmowy z nim nie ma,mam nadzieje ze pomożecie mi :) // Na forum piszemy poprawnie po polsku i używamy polskich znaków. Edytowane 24 Września 2012 przez cloudpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Kolejność instalacji DMX :http://stalkerteam.p...c-moda-dmx-134/ i Soljanki :http://stalkerteam.p...dnaja-soljanka/ i wszystko ma chodzić na cacy :thumbsup: . Edytowane 23 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Niestety nic mi to nie pomogło,nawet jak chcem sie przespać w łózku koło górnika,to gine od razu z głodu ,mimo ze nie jestem głodny,moze będzie lepiej jak sam napisze jak instalowałem,może coś zle zrobiłem 1-sciagnelem z toreenta link od was NS 19.04 + DOPA 14.08 + Kumulatywny patch 03.09 2-skopiowałem gamedate i bin do folderu z gra 3-nie wrzucałem spolszczenia z solianki 4-zainstalowałem z dmx 1.3 gamedate i bin 5-potem wrzuciłem dmx 1.3.4,potem fixa do niego 6-potem spolszczenie do dmx z waszej strony 7-na koniec wrzuciłem pliki od was,na zwiększony udżwig,i na widoczną ilosc amunicji w magazynku. // Na forum piszemy poprawnie po polsku i używamy polskich znaków. Edytuj post i popraw pisownię. Edytowane 24 Września 2012 przez cloudpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Zapewne nie giniesz z głodu tylko z promieniowania. Artefakty promieniują także w ekwipunku, a nie tylko jak je zawiesisz na pasie. Za zbieranie artefaktów bierzemy się dopiero jak dostaniemy / kupimy specjalny kontener na promieniotwórcze artefakty lub nazbieramy artefaktów niwelujących skutki promieniowania. Sprawdź w plecaku czy nie masz tam jakiejś Meduzy, Skrętaka czy też Grawi. Jeśli tak to wyrzuć je. Silnie też promieniuje artefakt Serce Poltergeista znaleziony w plecaku na początku lokacji Pieczara. By zrównoważyć jego promieniowanie na pas musisz założyć wszystko co znajdziesz w plecaku. Ale skoro Górnik nie chce z tobą gadać to pewnie nawet tego plecaka nie znalazłeś. Zaraz jak lądujesz w Pieczarze to patrz pod nogi. Będzie tam leżał plecak z wyposażeniem. Zabierasz z niego wszystko. Odnośnie problemów z zadaniami, możliwe że ta NS z torrentu ci krzaczy. W tym temacie masz patcha przywracającego NS z torrentu do postaci znanej i sprawdzonej. Poza tym musisz ręcznie usunąć z katalogu scripts plik sol_sound.script. Następnie na tak przygotowaną gamedatę nakładasz pliki DMX, fix do DMX i polonizację. Oczywiście nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Podajesz za mało danych...jaki patch..degradowany lub nie, w jaki sposób. Zanim postawisz DMX przeinstaluj podstawkę, wyczyść rejestr i usuń cały folder zapisów w Moje Dokumenty. Następnie zanim wrzucisz mod, uruchom na chwilę podstawkę by utworzyła nowy folder zapisów i user.ltx. Jeżeli nie ma zadań w PDA mod jest uszkodzony i gra mija się z celem...przy trupie Andrieja musi się pojawić wpis w PDA. Uruchom najpierw czystego spolszczonego moda..jeżeli ruszy można dodawać sprawdzone dodatki. W tym wypadku tylko te dla DMX. // Jak dla mnie to kolejny 3 dowód na to, że torrentowa Soljanka ma problemy ze spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o znalezienie plecaka, to go nie pominąłem,gapa ze mnie nie jest ;p,ale zastosowałem sie do waszych rad,od nowa przeinstalowałem,wrzuciłem patcha do solianki z torrentu,i działa,nie wiem co było przyczyną tego,ale dziekuje wam z całego serca :thumbsup: ,dziś juz nie mam czasu,ale jutro z rana sprawdzę gierke z zwiększonym udżwigiem i spawnerem,może choć wątpie, któryś z nich powodował błędy. // Ostatnia uwaga na błędy, następne będzie ostrzeżenie za brak reakcji na wpisy. No więc sprawdziłem,i wszystko działa jak należy,jeszcze raz dzięki.Ps chyba już błędów ortograficznych nie ma Edytowane 24 Września 2012 przez malakas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi