szata Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Witam. Jak w temacie - mam problem z samochodem, który dostajemy na lokacji ATP. Wsiadłem, wcisnąłem "B", jak według instrukcji stalkera imieniem Kit, lecz silnik stoi. Światła co ciekawe się zapalają po wciśnięciu "L". Spróbowałem, parę razy, ale złom znowu nie ruszył. Ponadto, po wyjściu z samochodu wywala HUD'a. Myślałem, że należy przypisać klawisz w sterowaniu, ale nie znalazłem klawisza odpowiedzialnego za to. (w Oblivion Lost pamiętam, że należało przypisać). Próbowałem też wystukać całą klawiaturę - bezskutecznie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. PS. Przepraszam, że w dziale, poradniki. Głupia pomyłka z mojej strony. Proszę o przeniesienie i przepraszam za problemy. Edytowane 24 Września 2012 przez szata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Trzeba przed pierwszym odpaleniem gry dodać do pliku user.ltx pewien wpis. Teraz jest już ptokach, ponieważ plik ten jest wczytany w save i dodaniu wpis zostanie sczyszczony. Jednak możesz spróbować wymusić przypis wpisując to w konsole ''bind turn_engine kb'' Gdzie ''b'' to klawisz od uruchomienia silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szata Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dziękuję bardzo - rozwiązanie z konsolą pomogło. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Każdy się uczy, teraz masz wiedzę by sobie dać taki wpis przed odpaleniem nowego modu. Bo z konsoli nie zawsze zadziała, szczególnie gdy jest zablokowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szata Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No tak, w paru modach dodawałem, a instalując Solę, myślałem, że wszystko już będzie na gotowo. Samych samochodów się jednak nie spodziewałem. Nie pamiętam też by była o tym jakaś wzmianka w instrukcjach czy opisie moda. Pewnie przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi