kondotier Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Nie znalazłem takiego tematu, jak i również możliwości doładowania butli miotacza płomieni, a robię już kwest z Krugłowem w bagnie. Mam jeszcze tylko 42 jednostki w butli, a na tych kontrolerach chyba ją wyczerpię. Pytanie jest proste. U kogo ją doładować. Ani Nieuk, ani Sidorowicz i Barman tego nie robią. Zestaw naprawczy też nie. Po zużyciu mieszanki miotacz na złom? Byłoby szkoda :confused: . Edytowane 24 Września 2012 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Doładować nie można. Następne butle, i to sporo, znajdziesz dopiero we freeplayu. Możesz sobie co najwyżej dopisać je do sprzedaży albo do nagrody za zadania np. u Barmana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dopisywanie mnie nie interesuje. Ale widzę, że to kolejna "anomalia" moda. Dostać na koniec gry coś, co potrzebne jest na dotarcie do końca. Przysłowiowa musztarda po obiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Kiedy robisz zlecenie dla @Dimaka w barze, to w schowku jest 5x50 mieszanki. Schowaj sobie 4 butle do skrzyni a @Dimakowi oddaj z jedną - nie pogniewa się :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dobra rada, ale ciut ciut za późno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Poltergeist jest tak potężną bronią, że wydaje mi się to celowym zabiegiem ze strony twórcy moda, żeby zachować przynajmniej jakieś pozory balansu moda (bo i tak ma zbyt silne uzbrojenie ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi