malakas Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie było tematu dla błędów więc już jest. Miałem więcej ale przepadły wraz z uszkodzonym dyskiem. 1. To coś pojawia się na Przejściu do nowej lokacji... 2...SMS w krzaczkach...Coś jeszcze czy na pewno dobrze są te manierki, nie chce ich brać na wymianę. 3...Opis ...Powinno być amunicja nie nabój...jest to amunicja kulowa, amunicja śrutowa itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dziękuję, błędy poprawione. Poza ostatnim. Naboje pozostaną nabojami, za dużo musiałbym zmieniać. Ten sms przy przejściu na nową lokację oznacza, że nie masz odpowiedniego artefaktu by się teleportować. Zapewne Blasku Księżyca, bo to on jest zazwyczaj potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeszcze trzy SMS z Baru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Malakas, coś nie tak z twoją instalacją. Błąd z dwóch pierwszych screenów zgłaszałeś wczoraj, natomiast trzeci oznacza "Pancerz naprawiony" i jest przetłumaczony od pierwszej wersji polonizacji. Sprawdź czy w plikach polonizacji, w katalogu gamedata / scripts masz plik sak.script. Mówię o czystej polonizacji, nie o patchach. Jeśli nie, to ściągnij jeszcze raz czystą polonizację i ostatniego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam taki pliczek i jeżeli jest to od skrzynki naprawczej to wcześniej sms o naprawie kaftana na pach 5 działał. // Wgrałem jeszcze raz spolszczenie i patch6...sms od skrzynki jest normalnie...może coś się pomieszało, czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) W opcji wyboru są czekany a dostajemy kartacze screen zrobiony po patchu 08 znak zapytania zamiast "i" (takie błędy też wrzucac?) nie wiem czy da sie to jakoś zmienic ale w parametrach pancerza ikonka uderzenia i porażenia prądem są zamienione same opisy są ok Edytowane 8 Października 2012 przez Maur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Poprawione. Poza ikonkami, bo nie wiem które są właściwe. Zresztą, kto na to patrzy . Zgłaszaj wszystko co ci się wyda niewłaściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) jest "?" zamiast "x" przy typie wyswietlanej amunicji w dialogu są manierki wody a pobierane są napoje energetyczne mianierek z wodą nie bierze sprawdzałem Edytowane 18 Października 2012 przez Maur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi