bolo7 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Dawno tu nie zaglądałem, ale zamierzam wrócić po dłuższej przerwie do Stalkera (chyba zaczynająca się jesień sprawia, że mam ochotę zagrać w Autumn Aurora 2 :P ), a że niecałe pół roku temu kupowałem nowy komputer, to warto zaktualizować temat. Płyta główna: MSI B85-G43Procesor: Intel Core i5 4590 3.3GHzGrafika: Gigabyte GF GTX 970RAM: 8GB Goodram CL9 Play (niedługo dokupię więcej)Zasilacz: Chieftec GPS-600A8Dysk: WD Blue 1TBObudowa: Modecom HAKA\Monitor: EIZO Foris FS2434Klawiatura: Microsoft SideWinder X6Mysz: Trust GXT 152Nagłośnienie: kino domowe LG HT306PD + Słuchawki Creative Aurvana Live / KitSound Milano Żaden mod teraz nie straszny. Edytowane 23 Września 2015 przez bolo7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi