bartlomieju1 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Mój problem polega na tym że po włączeniu gry, pasek się ładuje i wywala do WIN. Nie wiem którą część tego błędu mam wam wysłać bo się nie znam za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jaki pasek ? Zrób tak jak Yurek radził tu: http://stalkerteam.p...ki-polonizacja/ I musi działać. Sam akurat pogrywam od kilku dni i nie ma bata. To zawsze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tu masz opisane jak odczytać log błędu http://stalkerteam.pl/topic/4789-gdzie-i-jak-odczytujemy-log-bledu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Podaj loga, bez loga nic nie wywnioskuje. Edytowane 29 Września 2012 przez Fr0zeN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomieju1 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Log błędu... FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:stalkersourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't open section 'money20' stack trace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jaki masz nr patcha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomieju1 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Ja mam orginalną wersję stalkera już zpatchowaną do 1.0006, próbowałem na tej wersji oraz na zdegradowanej wersji 1.0004. Oraz dodam że robiłem to według instrukcji opisanej wyżej. Edytowane 3 Października 2012 przez bartlomieju1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To czyli na jakiej grasz teraz? O ile pamiętam, taki log wskazuje na wersję 1.0005 lub 1.0006, a podstawa to grać na wersji 1.0004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomieju1 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A jak mogę w jakiś konkretny sposób zrobić z wersji 1.0006, wersję 1.0004? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Najlepszy sposób - http://stalkerteam.p...a-1006-na-1004/ - nr.2 by @kobal. Jeżeli masz wersję z CD Action to musisz dodatkowo ściągnąć miniimage płyty http://www.sendspace...49135687d63a7d1 i wrzucić go do virtual cd np. Daemon Tools http://www.dobreprog...dows,12708.html - zamiast płyty w napędzie cd/dvd Przeczytaj sobie ten tutek - http://stalkerteam.pl/topic/4273-pomocnik-dla-leniuchow/#entry48523 - może być pomocny Edytowane 3 Października 2012 przez scigacz1975 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zdegraduj patch, utwórz nową gamedatę moda i zacznij nową grę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomieju1 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zrobiłem według tego sposobu drugiego, stworzyłem nową gamedatę i nową grę i takie coś : FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't open section 'money20' stack trace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Piszesz w niewłaściwym temacie. Są 2 wersje moda 'Tajne Ściezki 2 '- w którą dokładnie grasz? W tytule jest 'Tajne Ścieżki 2', a piszesz że zainstalowałeś wedle instrukcji 'Tajne Ścieżki 2 Final Update'. Sugeruję zagrać w tą druga wersję, pobrać wszystko od nowa i zainstalować. Edytowane 3 Października 2012 przez korn06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Według loga brakuje ci plików, może coś ci się źle ściągnęło, rozpakowało lub źle zainstalowałeś moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.R.Oksi Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex::GetById [error]File : e:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrgamexml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : del_yaschik Mam podobny problem przechodząc tunelem z martwego miasta do prypeci. Mam wersję 1.0004, wszystkie pliki skopiowałem dobrze gra mi działa tylko w tym momęcie się wywala przy wczytywaniu jak dojdzie do synchronizacji . Czy może mi ktoś pomóc? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Fajnie, że wszystkie pliki dobrze skopiowałeś, niemniej masz braki w gamedacie. Przemyśl jeszcze raz instalację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.R.Oksi Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 No cuż spróbuję jeszcze raz chociaż wykonałem wszystkie kroki może jakiś plik się zawieruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomieju1 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamestring_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus Ktoś wie może co może oznaczać ten log? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Skopiowałęś spolszczenie do niewłaściwego folderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Poza tym Tajne Ścieżki 2 są na patcha 1.004. Ty według loga masz inny, 1.005 lub 1.006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi