Nathaniel77 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Witam. Przeszedłem dziś, z konieczności, na zdegradowaną instalkę (0,006), stare save.y działają, nie ma chyba żadnych problemów, ale zauważyłem, że zniknęła graficzna reprezentacja "Karuzeli". To draństwo zawsze było mało widoczne, ale jednak, a teraz nie widzę nic, model zniknął. Gdyby nie detektor, piszczący na czyściutkim terenie, w ogóle nie zauważyłbym i wlazł. Nie sądzę, żeby była to wina sposobu, jakim zdegradowałem podstawkę, sądze, że problem jest taki, że coś mi się niewłaściwie wgrało/nie wgrało/ coś tam pokłóciło ze sobą. Tak czy owak, jest na to jakieś rozwiązanie? Odświeżenie jakiegoś pliku, wpisów, itp? Edytowane 2 Października 2012 przez Nathaniel77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To na jakiej wersji podstawki grasz? Jeśli sejwy zrobiłeś na wersji 1.0006 i teraz próbujesz je odpalić na wersji 1.0004 na pewno w późniejszym etapie wywali błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaniel77 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Nie, nie, grałem wcześniej na oryginalnej wersji 0.004, a teraz na zredukowanej z 0.006 z Topsellera. Sposobem, podmieniającym wszystko, co było starsze. Już wszystko w porządku. Po którymś tam odpaleniu gry, Karuzela pojawiła się. Tak, jak pisałem, coś musiało się zaciąć na chwilę, ale już grze przeszło. Wątek do usunięcia. Edytowane 3 Października 2012 przez Nathaniel77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi