mmpol111 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam mam problem przy przejściu z lokacji Wschodnia Prypeć do Jupitera wyrzuca mnie za każdym razem do pulpitu. Log błędu jest dla mnie koszmarem bo otwieram go notatnikiem a tam jakieś dziwne znaki i nie mogę go tu wkleić. Może coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Plik z logiem musisz otworzyć zaraz po wylocie, bez wznawiania gry. Dopóki ma rozszerzenie .log. Zrób sobie wcześniej na pulpicie nowy dokument tekstowy, otwórz loga i skopiuj do niego sam dół pliku od Fatal Error do końca. Zapisz dokument i wtedy możesz bez problemu Fatal Error wstawić do posta ( do ramki "Kod" ! Takie znaczki <> nad oknem odpowiedzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jak wyrzuci cię na pulpit to otwórz notatnik i użyj komendy wklej. Powinien ci się zapisać log błędu. Jeśli nie to tu masz dokładną instrukcję jak taki log zdobyć http://stalkerteam.pl/topic/4789-gdzie-i-jak-odczytujemy-log-bledu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : Ran out of memory [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 356 [error]Description : D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), D3DX_DEFAULT,D3DX_DEFAULT, IMG.MipLevels,0, IMG.Format, D3DPOOL_SYSTEMMEM, D3DX_DEFAULT, D3DX_DEFAULT, 0,&IMG,0, &T_sysmem ) [error]Arguments : d:program filesthqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatatexturesarsenal_modcrosshairswpn_crosshair_01.dds Taki mam log błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wygląda, że brakuje ci lub masz uszkodzoną teksturę celownika. Sprawdź w katalogu gamedata / textures / arsenal_mod / crosshairs czy masz teksturę o nazwie wpn_crosshair_01.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 [error]Exp[b][/b]ression : Ran out of memory To typowe dla słabych komputerów. Brak pamięci RAM lub zasobów sprzętowych. Jeżeli grasz na dynamicznym oświetleniu to przestaw na statyczne i ustaw odpowiedni plik wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ja obstawiam, że akurat na tą teksturę nie starczyło już RAMu i dlatego wywaliło ;) Następnym razem może trafić na inny plik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Sprawdź w katalogu gamedata / textures / arsenal_mod / crosshairs czy masz teksturę o nazwie wpn_crosshair_01.dds T en plik jest to już nie wiem co jest grane, oświetlenie mam też ustawione na statyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi