Junx Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Pokażcie swoje Wydania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Mam podstawkę w dwóch wydaniach ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonely Mercenary Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 To ja się wtydzę pokazywać :P Poszedłem po taniości, ShoC z Extra klasyki, CS z CDaction, jedynie CoP kwalifikuje się do pokazania, bo mam to samo wydanie co Kpuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 SoC mam wydanie premierowe, późniejsze wydanie wcięło u brata. Reszta jak widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Te są moje. Blaszane pudełko to bonusowa wersja angielska - pomysleć, że wtedy zagrałem i prawie wyrzuciłem. Potrzeba było następnych 2 lat, żebym się zakochał Przepraszam za jakość, córka robiła aparatem - no i nadal nie wiem, jak zrobić, żeby była najpierw miniaturka. PS: Coś nas tu mało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 @ Papaczos: Będzie Nas więcej, tylko może zdjęcia robią i nie mają czasu dodać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Albo to zatoka he,he ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 he,he Obyś nie powiedział w zła godzinę, Krzysiu :ermm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Jesteśmy piratami!!!! A tak poważnie to to za przyjemność w przekopywaniu szafki, szukaniu gier, robieniu fotki i wstawaniu. Według mnie żadna i jakoś mnie to nie kręci. Strata czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Obyś nie powiedział w zła godzinę, Krzysiu :ermm: Nie rozumiem ? Według mnie żadna i jakoś mnie to nie kręci. Strata czasu. Hmm, to żeś pojechał po mankiecie.Moja fotka była zrobiona na inne forum, z rok temu jak ktoś mi zarzucił piractwo :pinch: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Nie rozumiem ? To znaczy "Oby się nie okazało, że masz rację i że to miejsce (nasze forum) faktycznie jest Zatoką Piratów". Comprende? to za przyjemność w przekopywaniu szafki, szukaniu gier, robieniu fotki i wstawaniu. Faktycznie żadna frajda, ale czterech facetów przekopało, znalazło i wstawiło. Tylko tyle. I ta akcja zaczęta przez Junxa to normalka na wielu anglojęzycznych forach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Ja mam fotki moich 2 stalkerów, dlatego że Zew Prypeci gdzieś komuś pożyczyłem i mi nie oddał . Potem jak będę miał to zrobię fotkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 To znaczy "Oby się nie okazało, że masz rację i że to miejsce (nasze forum) faktycznie jest Zatoką Piratów". Comprende? Faktycznie żadna frajda, ale czterech facetów przekopało, znalazło i wstawiło. Tylko tyle. I ta akcja zaczęta przez Junxa to normalka na wielu anglojęzycznych forach.No ja się za dużo nie nakopałem. Moje ulubione mam nad monitorem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 To jest tylko moje zdanie i nie wszyscy muszą się zgadzać. Do tego jak to jest łatwa sprawa jak w wypadku cichego to rozumiem u mnie by to zajęło z pół godziny i jeszcze by na mnie żona nawarczała (ma awersje do gier). A i jeszcze córa by mi pomogła z tym to bym potem szukał gier w połowie województwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Ładna kolekcja cichy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 A i jeszcze córa by mi pomogła z tym to bym potem szukał gier w połowie województwa. A to Cię rozumiem. Moja, jak była w wieku Twojej, to mi pomogała z szukaniem pewnej kasety magnetofonowej. Wyszedłem na chwilę z pokoju, a jak wróciłem, to się nie mogłem nadziwić, ile kilometrów taśmy mieści się w takiej jednej malutkiej kasecie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts