qwert Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam Mam problem, pobrałem acdc ( okazało się że był w modzie też ) i mam 3 pliki .bat "распаковать.bat, упаковать.bat, ggtool.bat". Zainstalowałem też ActivePerl, no i przenoszę all.spawn na распаковать.bat. No i tu jest bez efektu pojawia się w mignięciu, okno cmd i to tyle a plików jak nie miałem tak nie mam. Nie wiem, czy ja to robię źle czy niemożna tego wypakować ? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Próbowałeś przez to... http://stalkerteam.pl/topic/4484-wypakowanie-allspawn-cs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Tak własnie stąd to pobrałem tu było więcej tych plików .bat Ale też czytałem tu gdzieś że acdc musi być przystosowany do moda więc skoro był w modzie to lepszy będzie ten z moda @ edit Chyba znalazłem problem Problem jest w moim ActivePerl, tylko nie wiem czemu. Czy ja ten bat mam uruchomić jakoś przez perl czy coś bo po naciągnięciu all.spawn na decompile.bat mam takie coś: Edytowane 7 Października 2012 przez qwert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi