sedoro Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Nie zapodałby by ktoś pliku D:\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\config\weapons\weap_addon\w_svd_m1.ltx , bo przez niego nie mogę wykonać zadania z zabiciem snajpera. Jak naciskam przycisk strzału to działa tak jak bym przybliżał lunetą, czyli nie zależne czy wcisne PPM czy LMP to zawsze mam lunete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Mogę Ci wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Niestety mimo podmiany pliku nadal to samo. Może ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A podmienił kolega katalog bin? Ten błąd powoduje standardowy xrgame.dll - musisz podmienić na ten zhakowany z folderu bin moda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Podmieniłem i działa, a zdawało mi się że jak instalowałem moda to podmieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A miałby ktoś plik w_kuvalda.ltx bo nie mam go w pobranym modzie. (Sorry, że piszę tu, ale nie chciałem zakładać nowego tematu.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) To jeszcze by pasowało podać z jakiego to moda ;) @down Sorry, jestem na telefonie i niezauważyłem. Mam cały Powrót Szramy ale będe mógł wrzucić gdzieś w połowie tygodnia jak wrócę. Jeśli nikt nie pomoże wcześniej to wrzucę w czwartek. Edytowane 8 Listopada 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To jest temat z moda Powrót Szramy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Proszę , link do pliku : https://cloud.mail.ru/public/a2fa308a1522/w_kuvalda.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi