arwena34 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 nie wiem co jest grane,od początku gry ,na "HUD-zie" nie wyświetla mi punktów obrazujących postaci{tzn. wyświetla mi ilość osób ale nie ich lokalizację ani nastawienie(kolory żółty, ziel;czerwony;szary-zwłoki) ,a robi się coraz "cieplej" ,pomocy!!}dzieje się to na każdej wersji HUD-a.A co do gry to wersja NS19.04 patch 20.08 + 03.09.2010,uaktualnienie 14.08.2010,witamina tacstońk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Który HUD... jaka wersja gry...za mało danych..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zainstaluj grę od nowa odpowiednie pacze dopełnienie i najnowsze spolszczenie 10.10.10 i problem powinien zniknąć ja tak zrobiłem i pomogło wyświetla wszystko jak powinno być.Wcześniej miałem ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwena34 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 wielkie dzięki Jaco, zadziałało ! teraz wiem co się dzieje wokół mnie a wcześniej było bardzo ciężko się poruszać po Zonie.jeszcze raz DZIĘKUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi