Grillosz Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Witam. Zauważyłem to dopiero dziś mianowicie: Buldożer poniżej dziwnie się zachowuje gdy się go dotyka, lub staje na nim. Konkretniej: zaczyna się przekręcać w prawo; z początku się z lekka zdziwiłem ale stwierdziłem, ze jest nawiedzony, więc lepiej go zostawić w spokoju. Pomysły co jest tego przyczyną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Nie rozumiem, czemu się dziwisz ? To jest Zona... A w Zonie dzieją się rzeczy, o których nie śniło się największym filozofom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Możliwe że ten obiekt nie jest dodany jako statyczny do poziomu a jako dynamiczne(dodany z "spawna"). Autorzy stalkerze nie przewidzieli tego buldożera jako obiekt dynamiczny i nie ma poprawnej fizyki. Sytuacja podobne jak w Priboiu z niektórymi wieżami. Choć może to być też efekt zamierzany choć raczej w tą wątpie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts