pacjent1972 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Nie dajcie się zwieść lobbingowi portali internetowych,nie ściągajcie i nie używajcie NIGDY tego programu http://tech.wp.pl/kat,130048,title,SlimCleaner-oczysc-swoj-dysk-i-zoptymalizuj-Windows-Godny-konkurent-CCleanera,wid,14977807,wiadomosc.html .Użyłem go jakiś rok temu,cudem uratowałem się od formatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Używam Ccleaner od momentu jego narodzin, czyli bardzo długo i również bardzo długo się niczym innym nie zainteresuję, bo nie ma po co zmieniać rzeczy dobrych i sprawdzonych. Ale dzięki za ostrzeżenie :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ostrzeżenie nawet jest na dobrychprogramach.pl przed używaniem tego programu. Również używam CCleanera od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Z softem już tak jest, jak się nie znasz to nie ruszaj, albo ruszaj i się nauczysz czegoś nowego :) Mnie też ktoś polecił bardzo dobry program, używał go od lat, ja odpaliłem i za pierwszym razem uwalił mi się bootloader XD, odbudowałem go w trybie dos'owym, ale mało osób by sobie z tym tak poradziło. A jak ktoś nie robi kopi zapasowych to niech potem płaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Po prostu nie należy wierzyć takim szmatławcom, jak wp. Radzę w ogóle nie odwiedzać tej strony, bo pomimo, że kiedyś była jeszcze całkiem ok, to aktualnie jej poziom sięgnął dna. A do optymalizacji i przyspieszania windowsa polecam tandem Tuneup Utilities 2012 + Game Booster. Szczególnie ten pierwszy jest bardzo skuteczny i ma wiele ciekawych opcji. Edytowane 11 Października 2012 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi