Pani Wyrwiflak Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam, do założenia tematu zmusiły mnie problemy związane ze spaniem. Jestem zmęczona i widać tego wyraźne efekty ale nie mam przy sobie śpiwora, nie mogę też korzystać z istniejących już łóżek itp. Czy śpiwór trzeba znaleźć/kupić? Dodam, ze po instalce chciałam zmienić parametr false na true w dok user ale nie ma tego co trzeba zmienić, a gra i mod działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Musi kupić sobie pani śpiwór Pani Wyrwiflak (fanka fallouta ? witamy,witamy) do kupienia u handlarzy, u Sidorowicza na pewno. Kosztuje 4000 rubli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Fallout, a jakże. Wielkie dzięki, nigdzie nie mogłam znaleźć tej informacji. Cóź, czas na zakupy. Btw, forum naprawdę rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi