oloo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Z takim logiem: Expression : fatal error Function : CRender::texture_load File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp Line : 295 Description : <no expression> Arguments : Can't find texture 'amk_blank_01_b' Co popsułem? PS - próbowałem nową grę z dodatkiem scream. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Arguments : Can't find texture 'amk_blank_01_b' Cant find - nie znalazłem tekstury "amk_blank_01_b" - połącz jeszcze raz SCREAM z podstawką dokładnie według instrukcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Cant find - nie znalazłem tekstury "amk_blank_01_b" - połącz jeszcze raz SCREAM z podstawką dokładnie według instrukcji. Podziękował. Nie wrzuciłem dodatku do screama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi