K0cur Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Instaluję naszą kochaną soljankę już drugi raz (kiedyś już to robiłem zgodnie z instrukcją i wszystko ładnie działało) a tym razem psikus wczoraj zainstalowałem wszystko w myśl instrukcji i błąd. No nic myślę pewnie się gdzieś walnąłem w kopiowaniu późno było, dziś zrobiłem to samo patrząc na każdy katalog by nie pomieszać i znowu błąd o co może chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A może byś tak napisał po kolej co robisz ? Takie błędy są spowodowane złym patchem/witaminą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0cur Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Przeprowadziłem instalację tak jak jest opisane w tych tematach http://stalkerteam.pl/topic/803-szczegolowa-instrukcja-instalacji-moda-narodnaja-soljanka/ http://stalkerteam.pl/topic/279-dopelnienie-z-14082010-z-patchami-z-2008-i-0309/ a soljankę mam takową z torrenta Народная солянка 14.08.2010 + 03.09.2010 stalker czysty wersja angielska 1.004 spolszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A sam stalker, bez moda, odpala? I ten 1.004 to już było angielskie, czy może było 1.006 a zastosowałeś uppgrade na 1.004? Po mojemu to nie jest wina moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0cur Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 No właśnie sam odpala normalnie zapisuje nawet sprawdzałem wersję w rejestrach i jest jak byk 1.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Idź do sklepu i kup polski oryginalny Cień Czarnobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grillosz Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Oryginał SoC w wersji 1.0004 o.O? Jakoś wątpię, żeby ktokolwiek to sprzedawał ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kup w wersji 1.006 a potem zastosuj sposób nr 2 z tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grillosz Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To nie działa Kobal. Próbowałem to wyskakiwało tyle błędów i bugtrapów, że nie dało się grać. Mimo to załatwiłem od znajomka wersję 1.0004. Oryginałek w ładnym pudełku mi przyniósł a ja z wielkimi gałami się na to gapiłem jak na 8 cud świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To działa na 100%, zostało wielokrotnie sprawdzone. Błędy i bugtrapy wyskakiwały ci z innego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi