Skocz do zawartości

Dokumenty dla Kuzniecowa...problem.

bolo

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas przekazywania kompromitujących dokumentów Kuzniecowowi pozostali wojacy strzelają do mnie. Nie wiem czy tak ma być czy coś zrobiłem nie tak . Zaliczyłem kwest na notebook z X18i, chciałem zaliczyć z tymi dokumentami, jak chce je przekazać to żołnierze prują do mnie ze wszystkich luf.

Skoro przeszedłeś na Kordon z Doliny Mroku po misji w X18 to pewnie w DM postrzelałeś się trochę z wojskowymi, co? Może nawet po rozmowie z Sidorem poszedłeś napaść na posterunek wojskowy? Wojskowi pod mostem prędzej czy później i tak zrobią się wrodzy, ale raczej później. Tak czy owak, cofaj się w zapisach aż będą neutralni, oddaj dokumenty, weź artmodyfikator, a potem to już mogą być sobie wrodzy :thumbsup:

Takie zabijanie wojskowych w DM jak i napad na posterunek wojskowy nie powinny powodować wrogości tych pod mostem. Przynajmniej u mnie dalej idzie z nimi pogadać a trochę gry już mam za sobą więc to raczej nie to...

Edytowane przez Radrif

Jakoś kojarzę, że zawsze jak żołnierze pod mostem zaczynali strzelać to okazywało się, że Kuźniecow nie żyje i to nie ja go zabiłem. Może tu tkwi przyczyna wrogości wojska. Kuźniecow nie jest nieśmiertelny, może zginąć od emisji, mutantów, bandytów. A skoro to on jest przekupnym wojskowym to po jego śmierci załoga pod mostem nie ma już powodu by być neutralna.

@kobal ma rację, dopóki nie weźmie się od Kuźniecowa tego modyfikatora, to z wojkowymi nie można zadzierać, ani przechodzić torów, bez uiszczenia "opłaty" za przejście. To żelazna zasada, jak się ją złamie w jakiś sposób, jesteś wrogiem i nici z tego, bardzo przydatnego urządzenia. Tak, że cofaj się w zapisach, aż do momentu neutralności wojska wobec Ciebie, @bolo.

dopóki nie weźmie się od Kuźniecowa tego modyfikatora, to z wojkowymi nie można zadzierać, ani przechodzić torów, bez uiszczenia "opłaty" za przejście.

To akurat nie jest prawdą bo nigdy za przejście nie płaciłem. Jest to zadanie poboczne więc ma obowiązku by je wykonać. Zawsze skaczę przez płot obok mostu, nawet po wzięciu zadania na dokumenty. Prawdopodobna przyczyna to tak jak wyżej...nieostrożne przejście przez płot, lub inny sposób jaki został użyty. Może niepotrzebnie również było zwlekać z oddaniem dokumentów, ale to tylko teoria.