pacjent1972 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Polecam artykuł obecnym i przyszłym Graczom____http://pclab.pl/art51253.html. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ponieważ temat zszedł na manowce zrobię inaczej. Wyjazd zawartość na wysypisko...pozostaje pierwszy post i zasada tematu...można napisać jaką kartę się posiada, jaki model i dlaczego...bez głupiego gadania o fanboyach, Linux, Windows itd. Każdy dodatkowo jeżeli ma ochotę może w kilku słowach opisać dlaczego taka, a nie inna... lub historię posiadanych kart. Posiadam ...AMD HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 PCI-E 2xDVI/HDMI/2xMini DP Dlaczego...ponieważ ma porządne ciche chłodzenie i czas był na zmianę po wielu kartach Nvidia. Uważam że AMD produkuje karty odpowiednie dla swojej ceny. Obecna karta pozwala mi grać w większość dostępnych gier w pełnych detalach na monitorze HD. Zastąpiła poprzedni Radeon 4870 i wcześniejszą Nvidia 9800 GTX+. Opinia...zgadzam się zupełnie z cytatem... Obecnie, kupując kartę graficzną za 700–800 zł, mamy do wyboru zaledwie trzy układy: GeForce GTX 560 Ti, GeForce GTX 660 oraz Radeon HD 7850. Ten pierwszy jest już dość leciwy, a ten drugi na tyle nowy, że wciąż obowiązuje „podatek od nowości”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A ja posiadam Sapphire HD4850 z 500mb pamięci. Jest to najlepsza karta na świecie ponieważ nie stać mnie na inną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Całkiem dobra opinia.. ... Temat nie jest po to by się przechwalać, jest po to by zobaczyć z jakich kart korzystamy. Nie ważne czy kosztuje 50 zł , czy 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Ja mam HD 7850 ____ ()____i jestem spłukany do zera ! :confused: Ale szczęśliwy że mogę wymiatać na FULL !!!! Edytowane 18 Października 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Aktualnie stałem się posiadaczem nVidia GeForce GTX 550 Ti OC . Jak dla mnie wystarczająca i w przyzwoitej cenie,choć jak kupowałem to była troszkę tańsza niż teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi