noisy Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Po wejściu pierwszy raz na Czarnobyl jest emisja za 25min. Zrobiłem kwesty dla doktora teraz chce wejść na Generatory i emisja nadal trwa. Na zegarze jest 00:00 i po wejściu na lokacje GG od razu ginie. Co mam zrobić teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kluczem do wyłączenia morderczej emisji na CEA jest odnalezienie PDA Striełoka, czyli notatki przy Monolicie, następnie wizyta u Górnika, zdobycie PDA i odniesienie go Bagiennemu Doktorowi. Po tej operacji mordercza emisja zamienia się w normalną, którą można przeżyć w jakimś wagonie lub w hangarze. Ale jest jeden warunek, przed zdaniem PDA nie możesz doprowadzić by licznik czasu doszedł do zera, czyli do rozpoczęcia morderczej emisji. Musi ci zostać choćby jedna sekunda, bo jak ta skryptowa emisja się zacznie to już kiszka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Notatka przy monolicie? Masz na myśli spełniacz życzeń? Szukałem tam tej notatki i nie ma jej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A Bagienny Doktor ci o tym PDA powiedział, że masz je znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie pamiętam tego za bardzo. Wrócę się i pogadam z nim moze coś przeoczyłem. Dzieki kobal za pomoc zawsze mozna na Tobie polegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wolę się zapytać niż zginąć .. a wiec odniosłem PDA Bagiennemu Doktorowi w Prypeci. Wchodzę na Czarnobyl a licznik nadal chodzi. Moje pytanie brzmi to nadal jest ta śmiertelna emisja czy ta zwykła już i jak to rozróżnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Gdy licznik odliczy czas na Czarnobyl 1 do końca... już tam nie wejdziesz, a jest to potrzebne by dostać się na Generatory. Musisz wszystko szybko załatwić by mieć co najmniej 15 minut w rezerwie. W późniejszym czasie inna by wchodzić do Sarkofagu i Czarnobyla 2 bez zegara należy mieć przejście X-10..Sarkofag, a potem dalej na Czarnobyl2 gdzie emisji niema. Inna opcja to znalezione obok Monolitu teleporty na dach elektrowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ..czyli ta emisja nigdy nie zniknie? I cały czas będzie pomimo tego ze odnalazłem to PDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To nie jest emisja..licznik pokazuje czas do głównej emisji. Gdy się wyzeruje, na Czarnobyl 1 wybuchnie śmiertelna emisja i już na lokację nie wejdziesz. Właśnie tego czasu potrzeba około 1015 minut w zapasie by przejść później z Duchem na Generatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Kobal ma rację " Kluczem do wyłaczenia emisji jest odniesienie PDA Striełoka Bagiennemu Doktorowi" . U mnie Duch nie chciał iść na Generatory, próbowałem wchodzić ponownie na lokację, rzucać granat dymny i nic, poszedłem sam ale też nie chciał iść i zmuszony kończącym się czasem ukryłem się w hangarze, czas sie wyzerował a ja żyłem. Później poszedłem znowu w strone Ducha i o dziwo teraz ruszył na Generatory. Czyli emisja się naprawdę wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Możliwe że PDA Strieloka nie było przy SArkofagu? Notatkę znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 A co było napisane w notatce? Czytałeś ją? Jeśli tak, to będziesz wiedział, kto jest w posiadaniu PDA Striełoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi