Vorenus Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Taki. który spisuje się dobrze w grach, filmach i na necie. Czyli nie smuży, ma ładne kolory i nie przekłamuje obrazu. Ja drogą prób i błędów dobrałem - Acer AL1952 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/acer_al1952 Niestety nie widzę go już w ofercie w naszych sklepach. Monitor ma piękną paletę kolorów gdyż jest na matrycy PVA, dobry nie robiony pod marketing kontrast i po 3,5 roku użytkowania żadnych pikseli (odpukać). Wadą jest minimalne rozmycie obrazu w niektórych grach podczas "rozglądania się", w monitorze CRT tego nie zauważałem. Zapłaciłem za niego 999 pln - 3.5 roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 JA teraz posiadam Samsunga SyncMasterB2230. Rewelacja jak dla mnie. 23 cale w pełni wystarczą mi jak na 3 - 4 lata. Bo jak wiemy technika wrze naprzód http://www.kupujemy.pl/smb2230n-samsung-cena-sklep.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jest na matrycy TFT TN , napisz danieldino jak wyświetla kolory i czy rozmywa zauważalnie obraz podczas "rozglądania' w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kolory super a rozmycia nie zauważyłem a gram dość często nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi