oloo Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Szramę przechodzę drugi raz, Ani za pierwszym, ani za drugim razem nie udało mi się odnaleźć części kodu: "WAŻNE ! Trzeba koniecznie przeszukać zwłoki bandyty w egzoszkielecie, otrzymamy "Egzoszkielet Bandytów" i, co najważniejsze, część kodu do schowka Siemieckiego !" Wie ktoś, dlaczego? Idę dokładnie w/g poradnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Muszisz przeszuakć zwłoki szybciej niż zrobi to ktoś z Grupy Tango ;) A dokument jest przy kolesiu ubranym w ten egzoszkielet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Muszisz przeszuakć zwłoki szybciej niż zrobi to ktoś z Grupy Tango ;) A dokument jest przy kolesiu ubranym w ten egzoszkielet. Hmm..to jest kłopot, bo byłem przy nim pierwszy - ogólnie idę pierwszy i naparzam z Widma. Miał egzę, nie miał kodu. W mordę, no.. :/ Edit - specjalnie zacząłem dwa razy od wejścia na Kordon - za każdym razem byłem pierwszy, ale ani razu nie miał kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 No to może się nie śpiesz. To przejście powtarzałem wiele razy ( z innego powodu ) i zawsze gdy pojawiałem się przed płotem, grupa Tango walczyła już po jego drugiej stronie. Szedłem za nimi i nie zauważyłem, aby czyścili trupy. Tylko tyle, że tego ważnego bandytę, sam załatwiałem ze snajperki. Zabierałem z jego plecaka takie egzo z większym udźwigiem i w pamiętniku pojawiał się kod. Mając jednak na uwadze, że gra zamiast od Pogrzebacza, cyfrę kodu dała mi od Mnicha, może u Ciebie też będzie miał ją inny bandzior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No i po dwudziestym wczytaniu załapało...uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi