Junx Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zdrowia, szczęścia i sukcesów w Życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zdrówka, szczęścia i pomyślności Revan. No i pieniążków :yes: Nalepszego, chłopie :thumbsup: Jako, że chyba jesteś Jedyną Kobietą u nas to musiałem napisać :thumbsup: Junx, Revan to facet. Nasz rodzynek to RAVEN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Oj Cicho Już poprawiłem PS. Skojarzyło mi się z krukiem i już tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Nie wiedziałem że macie zwyczaj zakładać tematy i wysłałem wcześniej PM :P EDIT: Kobieta? W profilu jest symbol Marsa. Komuś się dostanie :E Edytowane 19 Października 2012 przez vranorvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 100 lat i wszystkiego naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Ale wtopiliście !!! To jakiś gostek który ostatnio był na ST w maju____http://stalkerteam.pl/user/21-revan/ Facio ma 163 posty a żadnego nie można zobaczyć____nie kumam tych profili Widm ! Co mi tam____żyj 200 lat kolo ! Edytowane 19 Października 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Niech żyje Revan! Udanej walki z Zoną i jej mieszkańcami takimi jak np. ja . Jest tu 4 razy dłużej ode mnie i chwała mu za dociekliwość i cierpliwość do Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Pamiętam że Revan się kiedyś udzielał na forum. Teraz to już nawet nie wiem czy wchodzi. No tak czy inaczej może przeczyta, wszystkiego najlepszego. A Raven też pozdrawiamy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Pamiętam że Revan się kiedyś udzielał na forum. Teraz to już nawet nie wiem czy wchodzi. Wiem jedno @Agrael____po prostu trzeba "zakochać" się w Stalkerze by być tu już zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi