oloo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W SCREAM atakowi kotów towarzyszy zaćmienie widzenia. Baks zdążył mi zwiać, jak nic nie widziałem i od wczoraj szukam drania, a nie pamiętam, gdzie powinno być przejście na wysypisko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Tam gdzie w podstawce SoC. Za kamieniem. I tam na ziemi Baks porzuca deaktywator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Tam gdzie w podstawce SoC. Za kamieniem. I tam na ziemi Baks porzuca deaktywator. No to mam kłopot, bo nie doniósł, albo się zapadł w tekstury. Zdarza się, by psisko gdzieś zabłądziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Mógł go podnieść jakiś NPC - kręcą się tam żołnierze i powinność. Musisz od save bo nie popchniesz dalej fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 mógł go podnieść jakiś NPC - kręcą się tam żołnierze i powinność. Musisz od save bo nie popchniesz dalej fabuły. To zarąbiście, zaczynam lokację od nowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi