noisy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Po lini sms w Warlabie i ostatniej wizycie w Starej Wsi oddałem PDA Strieloka Doktorowi w Prypeci, poszedłem na CEA1 gdzie nigdzie nie mogłem znalezc Ducha, emisja sie skonczyła odczekałem ja w wagoniku i ok. Ducha nie ma też na Radarze gdzie wczesniej był. Moze przejsc na CEA2?? Przejscie jest z podstawki przez sterownie Monolitu. Sarkofag-CEA2? Jeszcze mózgów kontrolera Łukaszowi nie dałem i nie uzbierałem 10 kotletów dla Ducha. Gdzie on sie wogóle teraz znajduje? Bo w poradniku pisze, ze z Duchem udaje się na CEA1 i nawet z nim musze pokonać drogę w trakcie tej wrednej emisji...a tu tak się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Rozumiem, że masz udać się na Generatory. Musisz skorzystać z przejścia CEA2 - CEA1. Dopiero wtedy pojawi się Duch, zaraz przy przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dokładnie tak było, ale żeby tam się dostać trzeba przejść przez ukryte drzwi do sterowni monolitu i odbyć rozmowę ze Świadomością myślałem ze jest inna opcja. Jakoś dostałem się na Generatory i lecę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Bo przy generatorach to świadomość Z już dawno powinna gryźć ziemię a ty powinieneś mieć już teleporty monolitu przenoszące na CEA2 z dowolnej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi