Papaczos Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Zasada 1 (Rule 1) - Chuck Norris nigdy nie przeładowuje broni Zasada 2 (Rule 2) - Chuck Norris zawsze uderza pierwszy Zasada 3 (Rule 3) - nie można uciec lub się schować przed Chuckiem Norrisem Zasada 4 (Rule 4) - czegokolwiek Chuck Norris nie dotknie, staje się bronią Zasada 5 (Rule 5) - Chuck Norris nigdy nie chybia http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=bvmEZiIX3Yg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) ____ ! Edytowane 21 Października 2012 przez pacjent1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Zapomniałeś o 6 zasadzie Chuck Norris nigdy nie jest ranny. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 I potrafi kopem wyważyć drzwi obrotowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Chuck Norris nigdy nie płacze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 A na zdjęciu z czołgiem wyraźnie widać, że Chuck kopnął go w wieżyczkę z półobrotu (a potem w środku zaczęła eksplodować amunicja, a opadające rozżarzone odłamki zapaliły jeszcze cztery kolejne czołgi, których wraków niestety nie dało się ogarnąć w kadrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Zapomnieliśmy o jeszcze jednej bardzo ważnej zasadzie Pana Chucka_____Chuck Norris nigdy się nie wypróżnia :sick: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) To jest jedna z najpilniej strzeżonych tajemnic, że Amerykanie nie zrzucili na Hiroszimę i Nagasaki bomb atomowych. Oni zrzucili tam Chucka Norrisa :D Za to każdy chyba słyszał, że Chuck Norris doliczył do nieskończoności dwa razy. Ale nie każdy wie, że zaczynał od minus nieskończoności. Więcej tu : http://www.teksty.jeja.pl/348,caly-chuck-norris.html Edytowane 21 Października 2012 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Nie zapominajmy Chuck Norris nigdy nie przegrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Śmiejecie się, a swego czasu każdy był wiernym fanem Chucka Norrisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Śmiejecie się, a swego czasu każdy był wiernym fanem Chucka Norrisa. Niekoniecznie. Ja akurat byłem fanem Bruca Lee i Sylvestra Stallone - Chucka miałem w głębokim...poważaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Kłamiesz, wszyscy kochali Chucka Norrisa Bruce Lee to rozumiem, ale Stallone??? :pinch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 każdy był wiernym fanem Chucka Norrisa. No nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek był jego fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Boję się przyznać, (bo jak wpadnie Chuck :devil: ) ale wolałem Schwarzeneggera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Kłamiesz Kłamię. Fakt. No to już się przyznam...żadne tam Chucki, Arnoldy, Sylvestry czy jakiś Bruce, tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Od Winnetou Chuck uczył się podchodów więc nie ma konfliktu interesów i klepania ciała nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W podstawówce zaczytywałem się Karolem Mayem. Teraz jak podczas świątecznych porządków znalazłem zakurzony "Skarb w Srebrnym Jeziorze" to tak sobie go przekartkowałem i myślę, Boże, co za szmira. A to była jedna z lepszych jego książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja tam w/w panów nie lubiłem moim bohaterem jest Kononowicz. http://www.youtube.com/watch?v=v7kIOkSTpeQ "I żeby nie było niczego...." Może nam by się przydał taki chłopek roztropek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Niech żyje Kononowicz i niech nie będzie niczego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi