Radrif Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Problem jak w temacie... porobiłem dla niego chyba wszystkie misje jakie do tej pory mogłem (bloki monitoringu, książeczki z labów...) i ciągle nie widze linii dialogowej która by zapoczątkowała te zadanie... Przeszedłem dość sporo więc to chyba raczej nie jest dostępne po zaliczeniu jakiegoś konkretnego zadania czy się mylę? Mam nadzieję, że nie muszę zaczynać na nowo gry bo wtedy by mnie chyba coś trafiło delikatnie mówiąc. Zanotowałem jeszcze inne "anomalie" które wydały mi się podejrzane ale wolę sie jeszcze spytać. Nie chcę żeby ponad 1,5 miecha gry poszło się... no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Zdaje się, że to zadanie powinno być dostępne po odniesieniu Sacharowowi wideokasety dla wojskowych. Przypomnę, to quest na miniguna dla Adrenaliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) No tak... Kompletnie zapomniałem o Adrenalinie... Myślałem, że to takie zadanie poboczne nie otwierające dalszych kwestów... Dawno ostatnio grałem w NS i się pozapominało co nieco. Chociaż i tak brakuje paru zadań pobocznych ale to już chyba nie takich żeby fabuła staneła w miejscu... Dzięki Edytowane 23 Października 2012 przez Radrif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi