czernobyl10 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jeżel denerwuje cię polityka, masz dość gadających głów które mówią o niczym to jest gra dla Ciebie. Trzeba zrobić przewrót i rozbić siły tyrana. Fabułe możesz zrobić na końcu. Duża mapa, wiele pojazdów, broni i miejscowosci do zdobycia. Polecam i można rozładować nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Przemierzenie mapy w pierwszej cześć zajmowało kawal czasu i to nawet samolotem. Uwielbiałem tę grę początkowo grając na Ps2 a potem na Kompie, wymagania dobijały mojego ówczesnego Pc'ta. Druga cześć jakoś mnie nie przekonała, przekombinowana, tak bym ją opisał. Twórcy wrzucili wysoko poprzeczkę, teraz przemierzenie mapy gry wrzesz to prawdziwe wyzwanie. Spędziłem sporo godzin(rzeczywistych) na zrobieniu takiej wyprawy. Tak czy inaczej jak bym miał wrócić do tego świata, wrócił bym do cześć pierwszej. Bardziej mnie urzekła i te piękne zachody słońca podziwiane z awionetki :) W świecie Crysisów nie widać już tego piękna, ale w 2005r to było coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Zgadza się w pierwszej częsci podróż po mapie trwała długo. W drugiej mapa jest zmniejszona bo jakoś szybciej docieramy do celu. Przeciwnicy są trudniejsi do pokonania, jeżeli zrobimy dużą rozwałke to przylatuje śmgłowiec i możemy wczytać gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 W Just Cause 2 nie grałem a co do pierwszej części to łupałem tak że szok, najbardziej lubiłem latać helikopterami i strzelać do gangu i policji oraz poruszać się samolotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 To zagraj bo względem wizualnym do pierwszej części jest duża różnica. Helikoptery są bardzo przydatne jako środek transportu i broń. Ciekawy jest skuter z działem, robi rozwałke ale jest niestety powolny jako środek transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi