Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Skarżysko-Kamienna niedługo chyba Kielce. Zakładasz temat i robisz w 1 poście byka. Edytowane 2 Listopada 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 I jak mam niby odpowiedzieć, jak mieszkam na wsi? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Toruń : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No to oloo może być też wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja niestety w zabitej dziurami Łodzi. Ale dla równowagi mieszkałem koło 6 lat pod warszawką w Sulejówku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No to - Żabia Wola ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W zaprószonym śniegiem Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wita Łódz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) W alfabecie perskim czy arabskim nazwa mojego miasta wygląda tak :D هورشاو lub خورزوف to po japońsku i chińsku, ale który jest który ? ホジュフ / 호주프 Edytowane 27 Października 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No google tym razem dał radę; Chorzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Brawo :) Punkt dla Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zimno, wieś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Pod warszawą miasto Marki kto zna :) obstawiam że nikt. Edytowane 27 Października 2012 przez Darkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Warszawa. Tu się urodziłem, i raczej zostanę do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Pajęczno - Katowice - Czerwony Bór - Zambrów, a teraz Stalowa Wola. Na razie tu zostanę :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @scigacz1975 już myślałem że masz sieć hoteli :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Rzeszów Forever !!! :thumbsup: :biggrin: ! Edytowane 27 Października 2012 przez pacjent1972 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zburzyli Hotel Rzeszów to, to betonowe coś również mogli... ,a potem poszerzyć to chore rondo pod hotelem. Łamańce z MPK ledwo mieszczą się w zakręcie. Plus, to dobry punkt orientacyjny dla tych co nie znają miasta. // @Scigacz jak to jest tak zmieniać miejsce, pytam z ciekawości bo mnie słowo przeprowadzka o zawrót głowy przyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No kurcze nie zwróciłem uwagi na podpis pod zdjęciem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) W miejsce Hotelu Rzeszów powstanie kolejna zachcianka Podkulskiego i spólki : a łamańcami MPK nikt sie nie przejmuje,tym bardziej kierowcami którzy utkną na dobre w korkach gdy otworzą ten kolenjny moloch! Cipa nich stoi by to jedyna dobra rzecz w Rzeszowie która przypomina dobre czasy PRL-u. :thumbsup: Dla mniej zorientowanych w sprawach Rzeszowa to powstało tu : !!! Kosztowało bagatela 12mln zł ale co to dla bogatego Rzeszowa z Polski C ! Edytowane 27 Października 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Może i racja...Chyba by było trochę dziwnie na placu bez tego dodatku. Kilka fotek dla tych co nie słyszeli o stolicy Podkarpacia..http://obiezyswiat.o...p?gallery=17191. Nie wiele tutaj widać ale zawsze coś...można klikać w ..Najbliższe galerie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A ja mieszkam w największej wiosce z tramwajami!!! Szczecinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gliwice - West Linton (Szkocja) - Gliwice - West Linton (Szkocja) - Gliwice - West Linton (Szkocja) - Gliwice - West Linton (Szkocja) -Gliwice - West Linton (Szkocja) i tak co 2 tygodnie. W ciągu 2 lat odbyłem 75 lotów, ten, którym będę teraz wracał do domu będzie 76. Ale powiem Wam w tajemnicy, że to już niedługo tego latania. We wrześniu złożyłem wypowiedzenie i ostatecznie wracam do domu 19 grudnia i do 31 stycznia robię sobie urlop, a potem zobaczymy, gdzie mnie los rzuci. A ja mieszkam w największej wiosce z tramwajami!!! Szczecinie :D A nasz ułomny umysłowo Prezydent Gliwic zlikwidował tramwaje i zastąpił je autobusami, bo uzasadnił, że autobusy są bardziej przyjazne środowisku...Gdyby za to nie karali, to bym się postarał, żeby mu coś do głowy strzeliło :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Pod warszawą miasto Marki kto zna obstawiam że nikt. Znam, znam. Nawet kiedyś tam dość krótko pomieszkałem w pewnym bloku. Pozdrowienia dla Marek. ;-) Warszawa. Tu się urodziłem, i raczej zostanę do końca. Korzenie zapuszczone z dziada-pradziada a podobno starych drzew się nie przesadza. Więc pewnie tu umrę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @Scigacz jak to jest tak zmieniać miejsce, pytam z ciekawości bo mnie słowo przeprowadzka o zawrót głowy przyprawia. Nie jest źle - można się przyzwyczaić. Ale teraz już mi się mniej chce. A w Stalowej 4 razy zmieniałem mieszkanie przez 10 lat. I też mnie ziębi na przeprowadzkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi