piotr12 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witajcie. Mam takie zjawisko,mianowicie znikają rzeczy które chcę użyć,np. naprawa broni ,używam skrzynki narzędziowej,biorę napraw a broń znika,tak samo z pancerzami śpiworem.Na nowo postawiłem grę,zip-em wypakowałem sole i jest to samo,może jakiś zapis koliduje lecz szkoda mi zaczynać od początku,ma ktoś pomysł. końcówka loga. * RM_Dump: textures : 1 * : 1: uiui_icon_equipment * RM_Dump: rtargets : 0 * RM_Dump: rtargetsc : 0 * RM_Dump: vs : 1 * : 1: null * RM_Dump: ps : 1 * : 1: null * RM_Dump: dcl : 0 * RM_Dump: states : 1 * RM_Dump: tex_list : 1 * RM_Dump: matrices : 0 * RM_Dump: lst_constants: 0 * RM_Dump: v_passes : 1 * RM_Dump: v_elements: 1 * RM_Dump: v_shaders : 1 refCount:pBaseZB 1 refCount:pBaseRT 1 DeviceREF: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wątpię czy zapis ale można sprawdzić....wgraj jakiś poprzedni powiedzmy 5 w tył i spróbuj użyć skrzynki narzędziowej. Jeżeli będzie to samo, a obstawiam że tak, to coś w plikach jest zamieszane. To masz od początku czy było dobrze i się pojawiło takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kojarzę tego typu błąd, gdy grałem w soliankę. To prawdopodobnie uszkodzony sejw, trzeba trochę cofnąć. Jak już będzie działać, to uruchamiaj całą grę co godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Siemka.Nie problem powstał po wiadomości w kordonie że PDA nie działa i zamek się zacina po przejściu na wysypisko wszystko się zawaliło. Wczytanie sejwa w tył nic nie pomaga, coś w plikach gry lecz na nowo zainstalowałem sole. Może wpisy rejestru wyczyścić. A co do grafiki do buja ładnie lecz różnica wielka no i artów nie ma. Na Battlefield też śmiga choć przycina bo zasiłka słaba, a tak spoko. Dzięki Malakas za radę i pomoc w doborze karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak rozumiem, po przejściu na Wysypisko nie działa ci PDA i nie możesz korzystać z ekwipunku. Tak ma być. Idź do Baru. Barman powie ci jak masz pozbyć się tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To zrobiłem.Lecz problem polega na tym że jak chcę naprawić broń lub pancerz,wywalam skrzynkę na ziemię , wciskam żeby naprawić broń lub pancerz to wybrany przedmiot znika,napraw broń klikam i znika i nie ma w inwentarzu ,tak samo ze śpiworem. W logu nie mam nic co by powodowało błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 A ile masz zestawów naprawczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 2 2 zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Chodzi mi o to ile masz zestawów naprawczych do broni a ile do pancerzy. Wiem, że zbyt duża ilość tych zestawów może powodować problemy. Ewentualnie, może w hudzie coś zmieniałeś? Instalowałeś jakieś dodatki poza NS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Mam 2 zestawy...1 do pancerzy i 1 do broni, dodatków ni instalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Hmm, nikt nigdy nie zgłaszał takiego błędu. A powiedz mi jeszcze, te PDA, co ci się zepsuło na Wysypisku, oczywiście je naprawiłeś u Docenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Tak byłem w barze naprawiłem ,po co miał bym latać z zepsutym zamkiem. Naprawiłem zamek i PDA u docenta ,poszedłem do barmana kupić zestaw naprawczy do broni,wywaliłem na glebę walizkę i próbuje naprawić broń,klikam użyj to broń znika bezpowrotnie.to samo tyczy pancerza i śpiwora. Edytowane 4 Listopada 2012 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To może nie naprawiaj zaraz po naprawie PDA, ani nie kupuj tych zestawów tylko idź na inną lokacje i tam spróbuj co będzie. Może by zaskoczył skrypt potrzebne jest opuszczenie Baru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Pomogło, pobrałem dopełnienie i działa. Coś mi uszkodziło pliki teraz super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi