noisy Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wisi ten helikopter na kominie? Jak sie do niego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Startujesz przy drugim helikopterze, tam gdzie znalazłeś notatkę. Po łopacie śmigła przechodzisz poza krawędź dachu, przeskakujesz na okrągły zbiornik na zewnątrz, będzie tam skrzynka z towarem. Ze zbiornika przeskakujesz na drugi obok. Tam na środku będzie teleport. Teleport przeniesie się na ramię dźwigu przy kominie. Idziesz po ramieniu jak najbliżej komina, przeskakujesz na komin. Dalej już sobie poradzisz. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Temat był przerabiany...na forum jest dokładny poradnik od Yurek z fotkami i opisem (post nr 7)..wystarczy poszukać zamiast zakładać podwójny temat. Link...http://stalkerteam.p...na-czarnobylu2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Sory. Przeskoczyłem na drugi pojemnik obok skrzynki i nie ma tam teleportu :/ moze coś się źle wczytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zawsze można powtórzyć od wejścia na kolację dla pewności i dokładnie sprawdź płaty po których wchodzisz za barierkę według fotek Yurka. // W jednym zadaniu u Łukasza było coś o teleportach na CEA2, czy wykonałeś to zadanie. Niestety nie mam pewności czy o to chodzi...czysta spekulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Udało sie i właśnie zaczynam kwesty Błyskawicy. Nie wiem czy to będzie miało wpływ na dalszą część scenariusza gry, ale skopałem zadanie z oddaniem złotych kotletów Duchowi tzn zanim je oddałem rozpocząłem linie kwestów w Generatorach i teraz nie ma dialogu u Ducha z tymi kotletami :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie wiem czy to będzie miało wpływ na dalszą część scenariusza gry, ale skopałem zadanie z oddaniem złotych kotletów Duchowi Podpowiem, ale nie jest to na temat śmigłowców....straciłeś przejście Sarkofag - CEA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi