Liar Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Od ładnych paru dni czasu gry nie może biedaczek zasnąć. Niby nic, a upierdliwe. Czy ktoś tak miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Napromieniowanie jest ok ? Piłeś napoje wzmacniające ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Napromieniowanie 0.0, napoi nie ruszam - są niezdrowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To znaczy, jaki komunikat dostajesz jak chcesz korzystać ze śpiwora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jakbyś tyle podpierdzielał po napromieniowanej Zonie,z kilkudziesięcioma kilogramami na plecach,czując na plecach oddech Snorków,to też byś nie miał spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jakbyś tyle podpierdzielał po napromieniowanej Zonie,z kilkudziesięcioma kilogramami na plecach,czując na plecach oddech Snorków,to też byś nie miał spania. Dobre, ani chybi po prostu nerwicy dostał. A komunikat jak w tytule - sms z wiadomością "Strielok nie chce spać", tak samo jak kiedy zbyt szybko po ostatniej drzemce spróbować. Ale teraz zauważyłem że od tych kilku dni nie było też emisji ani deszczu, dobrze że chociaż słońce wschodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Pewnie w końcu padnie Ci z wyczerpania i wszystko potem wróci do normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie zanosi się na padnięcie, ale pomału kończę moda, więc chyba nie będę już kombinował. Podejrzewam że coś się poważnie rozjechało. Chyba mam szczęście do dziwnych błędów. PS.: Jest mi bardzo miło, że moje (niekiedy niezbyt mądre) pytania wzbudzają taki odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi