Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Wynalazek grupy studentów z Massachusetts Institute of Technology pod kierownictwem profesora Kripa Varanasi’ego na zawsze zmieni świat naszych lodówek. Wreszcie będziemy mogli bez problemu uporać się z zalegającym na dnie butelki keczupem, czy majonezem w słoiku. http://youtu.be/djwahGRi5iE Strona: http://www.liqui-glide.com/ Na pewno wygodne i ekonomiczne, bo może te 20gram w jednym słoiczku nie robi różnicy, ale jakby tak dać x100000 takich słoiczków ? Nie wiem jak was, ale mnie na słowo smar odrzuca. :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.