PIOTRR131 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 co zawieraia zeszyty u martwych kontrolerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 To nic nie znaczący gadżet trochę wiedzy o Zonie.. opowiadanko do poczytania..ważne są niestrawione części pokarmu ..materiał na doskonały artefakt...oraz ręce dobry towar na wymianę za broń u Worona w Hangarze na Wysypisku....u niego psie ogony też są w cenie ,daje amunicję do Wintara i śrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 To jest coś w rodzaju pamiętników,możesz sobie potem poczytać w PDA różne historie ludzi którzy zamienili sie w kontrolerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Albo wpisy medyczne jak naukowcy próbowali na "ochotnikach" promieniowanie psioniczne. Ale najbardziej ciekawy jest wpis naukowy o powstaniu snorka (dali mu maskę gazową bo lubił się nią bawić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Każdy Kontroler zawiera jakieś notatki ? załatwiłem w grze 4 i każdy je miał a oprócz tego fajki hehe.WG mnie to te opisy dotyczą naukowców którzy zmienili się w kontrolerów pod wpływem badań ludzi z zony przynajmniej część (oczywiście mogę być w błędzie)ale tak mi się wydaje.Historia jednego to chyba tego szkieleta który leży w wiosce pijawek w piwnicy któregoś z domów.Trzeba polować na innych hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Tych notatek od kontrolerów jest naprawdę dużo. Ale nie wszyscy kontrolerzy mają notatki. W Barze przy wejściu na wysypisku pojawia się systematycznie kontroler z notatką. Niektóre kontrolery z zadań mają notatki (w x-10 zadanie na znalezienie notatek od monolitowca, a po chwili pojawia się bodajże 2 kontrolerów). Poza tym niektóre notatki opisują stalkerów będących zombi. Jest taka notatka stalkera-zombi, gdzie kontroler trzymał go w swojej grupie, ale on zachował swóją tożsamość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Notatki są cennym źródłem wiedzy o Zonie ale trzeba czytać informacje w PDA bo tam jest właśnie dopełnienie scenariusza. Co do bezoara to można zrobić z niego posiadając oczywiście receptę rzadki artefakt, nie pamiętam dokładnie ale chyba Plazmową Gąsienicę.(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dokładnie. Z bezoara kontrolera otrzymujemy "Plazmową Gąsienicę". Receptę sprzedaje Sacharow za 50 tysięcy. Jest to bodajże jedyny artefakt w Zonie, którego nie znajdziecie w stanie "wolnym". Musicie go zrobić sami, lub mieć fuksa i znaleźć go na zwłokach innego stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi