s4top Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam mam taki problemik,gdy atakuje mnie jakieś stworzenie ekran robi się czarny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Miałem tak, gdy atakował mnie kot To nie jest błąd moda tylko tak jest w grze ( tak sądzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 No tak ale jak tu się bronić? Nie można jakoś tego zlikwidować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dokładnie tak, jak napisał @qwert - taki urok tej gry. Kilka razy mnie to sponiewierało - np. przy zadaniu z psiakiem w Dolinie Mroku. Rada - wejść na coś, na co nie wlezą koty i naparzać do skutku. Granatami można, tyle, że trzeba mieć sporo apteczek i nie rzucać za blisko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Miałem tak, gdy atakował mnie kot To nie jest błąd moda tylko tak jest w grze ( tak sądzę ) W tym modzie występuje kot-bajun i być może on powoduje zasypianie i dlatego robi się czarno przed oczami. Jest wielki i silny, pazurami może zniszczyć każdy pancerz. Nucąc melodię powoduje senność wśród ludzi. Jego imię pochodzi od rosyjskiego słowa баюкать, które oznacza usypiać Edytowane 17 Listopada 2012 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zwróćcie uwagę co dzieje się w godzinie strachu. Totalny chaos. Tak ma być. To Zona po katastrofie. Mrok :devil: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zwróćcie uwagę co dzieje się w godzinie strachu. Totalny chaos. Tak ma być. To Zona po katastrofie. Mrok :devil: . Ano. Jeden z niewielu modów, który może nieźle wystraszyć - właśnie dzięki Godzinie Mroku. Tu też przydaje się wejście gdzieś wysoko, gdzie nie wlezą stwory, i ważne, by się nie ruszać, bo dwa kroki - i spawnują się obok, albo wręcz pod tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 "Godzinka" na bagnach była prawie bez przerwy - ja to załatwiłem tak, że poruszałem się wyłącznie biegiem, a za mną orszak zombich... Nie miałem siły tego tępić. A do kotów nauczyłem się nie podchodzić - tylko dystans i celownik optyczny. Jak słyszę kota to uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi