Jurij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Siemka znacie jakąś grę przeglądarkową w której ma się swojego żołnierza i się go rozwija?Kiedyś grałem w taką grę ale nie pamiętam nazwy.Kupowało się w niej ekwipunek dla żołnierza można było dołączyć do klanu i brać udział w bitwach.Pamiętam że akcja działa się w przeszłości tj. karabiny laserowe itd. Nazwa gry zaczynała się jakoś na "A" albo "I" ale mogę się mylić.Znacie taką grę? Edytowane 17 Listopada 2012 przez Jurij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zobacz na te listę http://gamezilla.komputerswiat.pl/gry-online/gry-mmo-przegladarkowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Niestety tej nie ma ale znalazłem jedną ciekawą gierkę na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi